Svetlo zadné RB IPX6 Q4 USB vodeodolné

20,95 €
S DPH
/ Ks

Svetlo zadné RB IPX6 Q4 USB vodeodolné

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
pomoc

Produkt na dotaz?

Sme tu pre Vás

telefon+421 905 674 101 emailobchod@tribosport.sk

sakldom Skladom doprava Objednajte si tento produkt a ešte dnes Vám ho vyexpedujeme.
Dostupnosť:
Na predajni: 1
Skladom u dodávataľa: 0

Dostupná doprava
  • Osobne na predajni Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni Janka Kráľa 45, Zlaté Moravce

  • SPS Adresa 3,90 €
  • Doručenie na Adresu

  • SPS balíkovo 3,90 €
  • Doručenie balíkovo

 

Rýchle dodanie

 

Široký sortiment produktov

 

Rýchly proces reklamácie

 

Vernostný program

 

Spokojní zákazníci

 

Bezpečná online platba

značka Rockbros, svetlo zadné COB – LED s montážou na lyžiny sedla , alebo sedlovku, USB nabíjateľné, inteligentné zadné svetlo Samurai Q4 s automatickým brzdovým svetlom, automatickým zapínaním a vypínaním. Svetlo bicykla zvýši intenzitu svitu na 3 sekundy, aby pri brzdení upozornilo autá a chodcov za vami o znížení Vašej rýchlosti. Ak so svetlom vojdete na tmavé miesto, svetlo sa automaticky rozsvieti, ak je bicykel 30 sekúnd v nečinnosti svetlo sa automaticky vypne. Svetlo má na výber 5 funkcií – 1f: pomalé blikane, 2f: rýchle blikanie, 3f dýchanie 3farbami(červená,fialová,modrá), 4f stroboskopické blikanie 3 farbami(červená,fialová,modrá), 5f trvalé svietenie + 3 úrovne intenzity svetla ( dlhé podržanie tlačidla počas zapnutia svetla ), vodotesné, COB LED technológia, svetlo je cez deň neaktívne, brzdový režim je zapnutý, pokial je 30 sekúnd bicykel v nečinnosti sa svetlo automaticky vypína. Cez deň je dostupný len brzdový režim pre funkcie 1, 2 a 3. Blikanie a brzdový režim je dostupný v noci aj deň pre funkcie 4 a 5. Čas nabíjania 2hodiny. Čas svietenia 7 – 54hodín. Standby 3mesiace. Batéria polymér 260mAh. Krytie IPX6. Hmotnosť samostatného svetla 19g.

Rockbros
Kód
81801076

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Vysokokvalitné nabíjateľné bezpečnostné osvetlenie s rámikom s hliníkovej zliatiny a laserovaným logom EXTEND, ktorého dizajn a vlastnosti ocenia nielen skutoční nadšenci cyklistiky, ale aj bežní užívatelia bicykla a taktiež rodičia detí, ktorí obľubujú dlhšie výjazdy na bicykli s celou rodinou. Po montáži a nastavení správnej polohy osvetlenia na sedlovke, sa osvetlenie blikaním senzora (90 sekúnd) automaticky nastaví do užívateľského módu a je pripravené na ďalšie použitie.

Svetlo LONGUS COB 15LED 2F čierne

sakldom Skladom (4 Ks)
3,59 € s DPH/ Ks
oblubene

COB je zadné svetlo vybavené pätnástimi modernými vysoko svietivými CHIP COB LED diódami so svietivosťou 20lm, ktorá prekonáva aj 0,5W LED s optickou šošovkou.

Svetlo zadné INFINI METIS 6f čierne USB

sakldom Skladom (8 Ks)
18,50 € s DPH/ Ks
oblubene

METIS (I-465R) je perfektné všestranné bezpečnostné svetlo. Dodáva sa v ľahkom, kompaktnom obale a je nabité všetkými najnovšími špičkovými funkciami. Päť režimov jasu a blikania poskytuje konštantné a blikajúce svetlo vo dne aj v noci. Upozornenie na brzdenie spustí pri brzdení prudký náraz, ktorý upozorní blízkych cyklistov a motoristov.