Filtrovať podľa

Značka

Dostupnosť

Cena

  • 1,00 € - 29,00 €

Aktívne filtre

Kaliber na reťaz Plus II Pedros pro EAGLE® 12-st

sakldom Skladom (1 Ks)
15,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Ukazovateľ opotrebovania reťaze - Pedro's Chain Checker Plus II urýchľuje a uľahčuje a ponúka jednoduchú kontrolu opotrebenia reťaze 0,5% a 0,75%. Na zaistenie maximálnej životnosti reťaze a presnosti merania používa nástroj trojbodovú konštrukciu, ktorá izoluje opotrebenie čapov od opotrebenia kladky. Iné dvojbodové prevedenia môžu falošne označovať opotrebovanú reťaz, čím užívateľov okrádajú o ďalšie kilometre aj peniaze.

Mierka reťazí a pastorkov Super B TB-3327

sakldom Skladom (5 Ks)
11,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Praktický pomocník do dielne, ktorý v sebe spája mierku na reťaz a zároveň aj mierku na opotrebenie ozubených kolies.
Pre SHIMANO HG a IG reťaze.

Park tool mierka reťaze PT-CC-4

sakldom Skladom (1 Ks)
18,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Presná profesionálna mierka k rýchlej kontrole opotrebovania (predĺženie) reťaze bicykla. Odlišný princíp merania než u väčšiny iných mierok. Poloha prvého dotyku je fixovaná pritlačením valčeka reťaze na čap reťaze ako pri namáhaní reťaze ťahom za zubami prevodníka / pastorka. Kalibračný dotyk je odstupňovaný a indikuje opotrebenie 0% (ok), 0,5% (limit pre 11-12speed reťaze) a 0,75% (limit pre 5-10speed reťaze). Kompatibilný s 5-12speed reťazami (vrátane SRAM AXS). Vyrobená z nerezovej ocele v U.S.A.

Čistič reťaze KLS CRYSTAL

sakldom Skladom (3 Ks)
12,95 € s DPH/ Ks
oblubene

CRYSTAL je vyrobený tak aby čistil všetky bežné bicyklové reťaze ľahko a bez neporiadku. Pri čistení príde vhod praktická rúčka, pomocou ktorej ho udržíte tam kde treba. Šesť rotujúcich kefiek čistí reťaz zo štyroch rôznych smerov pre perfektné vyčistenie. Kefku sa dajú ľahko vybrať pre ľahkú údržbu. Čistič má kapacitu 20ml pre čistiaci prostriedok (ideálny na čistenie reťazí je KLS BIKE CLEANER). Naviac má zabudovanú gumenú vložku ktorá znižuje únik čistiaceho prostriedku v mieste kde reťaz vychádza z čističa.

Longus nitovač reťaze KOMFORT vymeniteľný hrot

sakldom Skladom (5 Ks)
4,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Kompaktný nitovač reťaze, ktorý vďaka pogumovanej ergonomickej rúčke poskytuje pohodlný úchop a funkčnosť, Vhodný pre reťaze 6 - 9 rýchlostné, Určený pre hobby použitie.
Váha: 96g

Nitovač reťaze LONGUS UH/HG strieborný

sakldom Skladom (6 Ks)
3,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Praktický univerzálny a jednoduchý nitovač vhodný pre všetky druhy reťazí Kvalitná pozinkovaní oceľ a kalená ihla s poistnou skrutkou a plastovými ochranami koncov vratidla.
Váha: 120g

Longus mierka reťaze ECON s držiakom reťaze

sakldom Skladom (1 Ks)
3,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Ekonomická verzia mierky na reťaz dokáže zhodnotiť stav reťaze a určiť kedy je reťaz potrebné vymeniť. Mierka obsahuje aj háčiky na pridržanie reťaze pri jej nitovaní.

SHIMANO mierka na reťaz TLCN42

sakldom Skladom (1 Ks)
16,25 € s DPH/ Ks
oblubene

Jedinečný tvar mierky zaručuje presné, jednoduché a rýchle meranie dĺžky a opotrebenia reťaze.
Typ: UNI, Celková váha balenia: 62g, čierny, Balené po: ks, Na reťaze, Materiál: Oceľ

Nitovač reťaze BIKE HAND

sakldom Skladom (1 Ks)
8,39 € s DPH/ Ks
oblubene

Vysoká kvalita, s nekĺzavým povrchom, z CR-Mo ocele, s držiakom reťaze pre jednoduchšiu montáž, určený pre 7/8/9/10 prevodové reťaze, kompatibilný s HG/UG a IG štandardom.

BIKE HAND nitovač reťaze NEW

sakldom Skladom (2 Ks)
6,60 € s DPH/ Ks
oblubene

Nitovač reťazí pre 7-10 kolo s rúčkou, vhodný pre všetky druhy reťazí vrátane Shimano a Campagnolo. Obsahuje kľúč na 6-hranné matice: 8/9/10 mm,vyrobený z tvrdenej oceľe.