Filtrovať podľa

Značka

Dostupnosť

Cena

  • 4,00 € - 133,00 €

Aktívne filtre

Sedlo LONGUS K2 GEL čierne MTB 400g

sakldom Skladom (1 Ks)
9,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Klasické MTB sedlo s príjemným povrchom zo syntetickej kože. Pohodlie zabezpečuje gélová výplň GEL TECH vložená medzi kostru sedla a povrchový materiál. Kostra sedla je vyrobená z nylonu do ktorého sú vsadené oceľové koľajničky so zámkom na sedlovku.
- Rozmer: 285 x 160mm
- Váha: 400g

Sedlo CTM TOMMY žltá-modrá

sakldom Skladom (1 Ks)
6,95 € s DPH/ Ks
oblubene

Pohodlné detské sedlo, CrMo lyžiny
Určené pre 16" bicykle
Rozmer: 220x140 mm
Váha: 300g
Farba: čierna/žlto-modrá

Sedlo LONGUS ELMOS čierne Trekking/City

sakldom Skladom (5 Ks)
13,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Pohodlné sedlo so zníženým stredovým pásom a kvalitným odolným zvrškom poskytuje vynikajúce pohodlie pri jazde v meste aj pri jazde v ľahkom teréne. Pod odolným polyuretánovým povrchom je vysoko pružná pena, ktorá sľubuje pohodlie už na prvý dotyk. Po obvode je sedlo chránené plastovým krytom, ktorý zabraňuje poškodeniu sedla pri páde bicykla alebo ak bicykel opriete. Pevné oceľové koľajničky zvyšujú životnosť sedla.
- Rozmer 275 x 160mm
- Váha: 395g

Sedlo LONGUS NAUDO TREKKING/CITY čierne

sakldom Skladom (2 Ks)
15,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Pohodlné sedlo s výrazne zníženým stredovým pásom a kvalitným odolným zvrškom poskytuje vynikajúce pohodlie pri jazde v meste aj pri jazde v ľahkom teréne.

Sedlo LONGUS CITY2 PVC znížený stred zámok čierne

sakldom Skladom (3 Ks)
14,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Klasické mestské sedlo s ergonomickým tvarom určené pre mestské bicykle. Povrch sedla tvorí odolný Vinyl a pohodlie zabezpečuje polyuretánová pena vložená medzi povrch sedla a vinutá pružina v zadnej časti. Znížená stredná časť zvyšuje pohodlie pri jazde. Do kostry z polypropylénu (PP) sú vsadené koľajničky z ocele so zámkom na sedlovku.

Sedlo LONGUS COMUT-E L čierne

sakldom Skladom (3 Ks)
18,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Komfortné sedlo COMUT-E je konštrukčne predurčené pre pohodlnú jazdu v mestských podmienkach a ľahkom teréne. Absolútny komfort zabezpečujú dva nezávislé pružiace systémy. Redukcia nárazového tlaku sedla a absorbcia nárazov sedla na sedacie kosti je zabezpečená umiestnením vrstvy pamäťovej peny, ktorá rozkladá tlak na väčšiu plochu a prispôsobuje sa tvaru tela. Pod ňou umiestnená vrstva peny s vyššou hustotou zabezpečuje tlmenie vibrácií a zvyšuje stabilitu. Znížený stredový pás a stredový otvor redukuje tlak v oblasti medzi sedacími kosťami a zvyšuje odvetranie. Druhý systém je umiestnený pod sedlom, kde väčšinu vibrácií od kolesa zachytí vnútorná vinutá pružina a zostatok vonkajší elastomer. Elastomer prekrýva pružinu, ta

Sedlo LONGUS METRO L pamäťová pena čierne

sakldom Skladom (2 Ks)
16,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Komfortné sedlo METRO je konštrukčne predurčené pre pohodlnú jazdu v mestských podmienkach. Vynikajúci komfort zabezpečuje pamäťová pena, ktorá pokrýva celú plochu sedla a umožňuje bezproblémovú jazdu v akejkoľvek pozícii, či už vzpriamenej alebo mierne predklonenej. Oporné výplne pod pamäťovou penou sú rôzne tvarované pre zvýšenie celkovej ergonómie sedla. Znížený stredový pás redukuje tlak v oblasti medzi sedacími kosťami. Odolný a na dotyk príjemný zvršok zabraňuje pokĺznutiu na sedle počas jazdy. Pevné oceľové koľajničky zvyšujú životnosť sedla.
- Rozmer 280 x 175mm
- Odporúčaný sklon pri jade: 90°
- Váha: 442g

Sedlo LONGUS COIL čierne City

sakldom Skladom (2 Ks)
14,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Ergonomicky tvarované široké sedlo so zníženou strednou časťou, vhodné na mestské bicykle. Povrch sedla tvorí odolný Vinyl a pohodlie zabezpečuje pena s vysokou hustotou vložená medzi povrch sedla a dvojitá vinutá pružina v zadnej časti. Do kostry z polypropylénu (PP) sú vsadené koľajničky z ocele,
• Rozmer: 265 x 212mm
• Váha: 771g

Sedlo LONGUS NAUTUS čierne MTB/ATB

sakldom Skladom (3 Ks)
13,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Pohodlné sedlo so zníženým stredovým pásom a kvalitným odolným polyuretánovým zvrškom poskytuje vynikajúce pohodlie pri jazde v ľahkom aj ťažšom teréne. Pod odolným polyuretánovým povrchom je vysoko pružná pena, ktorá sľubuje pohodlie už na prvý dotyk. Pevné oceľové koľajničky zvyšujú životnosť sedla
• Rozmer: 255 x 150mm
• Váha: 422g