Aktívne filtre

Kaliber na reťaz Plus II Pedros pro EAGLE® 12-st

sakldom Skladom (1 Ks)
15,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Ukazovateľ opotrebovania reťaze - Pedro's Chain Checker Plus II urýchľuje a uľahčuje a ponúka jednoduchú kontrolu opotrebenia reťaze 0,5% a 0,75%. Na zaistenie maximálnej životnosti reťaze a presnosti merania používa nástroj trojbodovú konštrukciu, ktorá izoluje opotrebenie čapov od opotrebenia kladky. Iné dvojbodové prevedenia môžu falošne označovať opotrebovanú reťaz, čím užívateľov okrádajú o ďalšie kilometre aj peniaze.

Mierka reťazí a pastorkov Super B TB-3327

sakldom Skladom (5 Ks)
11,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Praktický pomocník do dielne, ktorý v sebe spája mierku na reťaz a zároveň aj mierku na opotrebenie ozubených kolies.
Pre SHIMANO HG a IG reťaze.

Park tool mierka reťaze PT-CC-4

sakldom Skladom (1 Ks)
18,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Presná profesionálna mierka k rýchlej kontrole opotrebovania (predĺženie) reťaze bicykla. Odlišný princíp merania než u väčšiny iných mierok. Poloha prvého dotyku je fixovaná pritlačením valčeka reťaze na čap reťaze ako pri namáhaní reťaze ťahom za zubami prevodníka / pastorka. Kalibračný dotyk je odstupňovaný a indikuje opotrebenie 0% (ok), 0,5% (limit pre 11-12speed reťaze) a 0,75% (limit pre 5-10speed reťaze). Kompatibilný s 5-12speed reťazami (vrátane SRAM AXS). Vyrobená z nerezovej ocele v U.S.A.

Diel k SM-CD50 horné vodítko

sakldom Skladom (1 Ks)
4,50 € s DPH/ Ks
oblubene

Horné vodítko reťaze pre kľuky SAINT pre napinák SMCD50X3/X5. Náhradný opotrebiteľný diel z napináku, ktorý zabezpečí stabilitu reťaze na prevodníku. Bez spojovacích dielov.