Garmin Varia cyklo-radar s kamerou RCT715

349,00 €
S DPH
/ Ks

Garmin Varia cyklo-radar s kamerou RCT715

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
pomoc

Produkt na dotaz?

Sme tu pre Vás

telefon+421 905 674 101 emailobchod@tribosport.sk

na objednavkuNa dotaz
Dostupnosť:
Na predajni: 0
Skladom u dodávataľa: 0

Dostupná doprava
  • Osobne na predajni Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni Janka Kráľa 45, Zlaté Moravce

  • SPS Adresa Zadarmo
  • Doručenie na Adresu

  • SPS balíkovo Zadarmo
  • Doručenie balíkovo

 

Rýchle dodanie

 

Široký sortiment produktov

 

Rýchly proces reklamácie

 

Vernostný program

 

Spokojní zákazníci

 

Bezpečná online platba

• Najnovší model cyklo-radaru Varia™ s integrovanou kamerou pre záznám videa z jázd vo vysokom rozlíšení 1080p pri 30 fps. Aktívny cyklo-radar vás pri jazde upozorňuje na vozidlá približujúce sa zozadu a v rovnakom momente začne blížiacemu vozidlu signalizovať vašu prítomnosť na ceste. Spätné bezpečnostné (červené) LED svetlo zabezpečí dostatočnú viditeľnosť a približujúce vozidlo upozorní na vašu prítomnosť zmenou intenzity svetla (blikania). Cyklo-radar Varia™ je riešením pre lepšiu bezpečnosť cyklistov pri jazde na bežnej cestnej komunikáií, kde dochádza k častným nehodám spôsobených nárazom vozidla zozadu. Varia™ dokáže zaregistrovať a upozorniť jazdca na približujúce sa vozidlá až zo vzdialenosti 140 metrov. V rámci nastavenia spustí pripojená jednotka alarm (zvukové upozornenie) ihneď po zaregistrovaní vozidla. Varia™ rozoznáva aj rýchlosť vozidla a pokiaľ sa približuje príliš rýchlo, tak sa displej sfarbí do červena a spätné LED svetlo zmení (zvýši) intenzitu (blikania).

• Model Varia™ RCT715 poskytuje vďaka výbave automatický záznam videa počas jázd. Nastavenie, analýza a prípadne spracovanie záznamov je dostupné prostredníctvom aplikácie Varia App. Dostupné nastavenie záznamu kamery počíta s non-stop záznamom, automatickým záznamom pri indicindentoch resp. detekciách radaru a pod.

• Vylepšená je aj konštrukcia montážného držiaka na bicykel, ktorý obsahuje adaptér pre rôžne tvary/profily sedloviek - od štandardného okrúhleho až po AERO profil > > > Nový model Varia™ RCT 715 podporuje aj viacero profilov pre optimálne použitie napr. prij jazde v peletóne radar zníži intenzitu osvetlenia pri blikaní na približujúce sa vozidlo, tak aby ste neoslepovali svojich spolujazdcov v peletóne.

Garmin
EAN
753759279806
Kód
010-02475-00

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Zadné bezpečnostné svetlo viditeľné z každej strany, 42 chips COB LED, 30 lumenov, 7 funkcií svietenia, vodeodolné, indikátor slabej batérie, nabíjateľné cez USB.

Svetlo zadné INFINI METIS 6f čierne USB

sakldom Skladom (8 Ks)
18,50 € s DPH/ Ks
oblubene

METIS (I-465R) je perfektné všestranné bezpečnostné svetlo. Dodáva sa v ľahkom, kompaktnom obale a je nabité všetkými najnovšími špičkovými funkciami. Päť režimov jasu a blikania poskytuje konštantné a blikajúce svetlo vo dne aj v noci. Upozornenie na brzdenie spustí pri brzdení prudký náraz, ktorý upozorní blízkych cyklistov a motoristov.

Svetlo LONGUS COB 15LED 2F čierne

sakldom Skladom (4 Ks)
3,59 € s DPH/ Ks
oblubene

COB je zadné svetlo vybavené pätnástimi modernými vysoko svietivými CHIP COB LED diódami so svietivosťou 20lm, ktorá prekonáva aj 0,5W LED s optickou šošovkou.