Olej Chain Juice Wet 130ml

8,99 €
S DPH
/ Ks

Keď je vonku počasie v rozmedzí od vlhkého do monzúnu, potrebujete lubrikant Chain Juice Wet. Počas vývoja bol v Británii dôkladne testovaný tri sezóny, takže vieme, že funguje v hrozných, naozaj hrozných podmienkach.

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
pomoc

Produkt na dotaz?

Sme tu pre Vás

telefon+421 905 674 101 emailobchod@tribosport.sk

sakldom Skladom doprava Objednajte si tento produkt a ešte dnes Vám ho vyexpedujeme.
Dostupnosť:
Na predajni: 2
Skladom u dodávataľa: 0

Dostupná doprava
  • Osobne na predajni Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni Janka Kráľa 45, Zlaté Moravce

  • SPS Adresa 3,90 €
  • Doručenie na Adresu

  • SPS balíkovo 3,90 €
  • Doručenie balíkovo

 

Rýchle dodanie

 

Široký sortiment produktov

 

Rýchly proces reklamácie

 

Vernostný program

 

Spokojní zákazníci

 

Bezpečná online platba

Zloženie produktu Chain Juice Wet (a všetkých ostatných Juice Lubes mazanie na reťaz) zahŕňa aditíva pre extrémny tlak, ktoré umožnia, že je reťaz stále ošetrená lubrikantom aj pri extrémnom zaťažení – máme na mysli silu, ktorú musíte vyvinúť, keď naozaj idete "hranu" . Aby išla reťaz hladko, lubrikant si musí zachovať svoju štrukturálnu celistvosť na molekulárnej báze, zatiaľ čo je zatlačovaný medzi čapy a krúžkami reťaze vďaka ťažnej sile, ktorú vyvíjate točením kľučiek. Je to veľmi malá plocha vlastného kontaktu, a pretože tlak sa vypočíta pôsobením sily na plochu, dôjdete k veľmi vysokému číslu!
Napokon sú do produktu pridané inhibítory korózie, aditíva proti hrdzi a tiež vodeodolné prísady, aby všetko bolo tak, ako má. Nemyslite si, že Chain Juice Wet je ako niečo, čo už poznáte – nie je. Ako u všetkých produktov Juice Lubes, najdôležitejšie sú detaily, ktorými sú v našom prípade kvalitné aditíva a oleje, ktoré používame.
Nepoužívajte za sucha – inak sa vaša reťaz rýchlo obalí prachom a to vážne nechcete.

Chcete si prečítať ako a čím správne mazať reťaz? - mrknite na článok v našom Journáli: ČÍM MAZAŤ REŤAZ - JUICE LUBES
Stručný a rýchlo dostupný prehľad lubrikantov na reťaz nájdete aj na Instagrame priamo v našom profile vo forme trvalého Stories - @protocycles.

Inštrukcie:
Aby Chain Juice Wet fungoval čo najlepšie, aplikujte na suchú a odmastenú reťaz. Na odmastenie použite Dirt Juice Super Gnarl a Dirty Little Scrubber (práčka reťaze). Naše prostriedky sú na umývanie reťaze lepšie ako voda a následné dlhé schnutie.

Juice Lubes
EAN
96033678
Kód
CJW1

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Olej na bicykle a šijacie stroje, 50ml

sakldom Skladom (1 Ks)
2,20 € s DPH/ Ks
oblubene

Zdravotne nezávadný olej v dávkovacej olejničke s objemom 50 ml, vhodný na bežnú údržbu bicyklov a šijacích strojov. Medicinálny biely olej MBO 22 je homogénna zmes nasýtených alifatických uhľovodíkov s bodom varu prevažne nad 360°C. Je číry-bezfarebný, bez zápachu a bez chuti, spĺňa normu STN 65 7310.

Olej FORCE na reťaz STANDARD 100ml
  • -0,40 €

Olej FORCE na reťaz STANDARD 100ml

sakldom Skladom (11 Ks)
4,99 € 4,59 € s DPH/ Ks
oblubene

Force olej na reťaz STANDARD, je mazivo vhodné do priaznivého počasia a podmienok, ktoré nie sú extrémne.

Mazací tuk KLS PREMIUM LUBE tuba 100 gr

sakldom Skladom (9 Ks)
2,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Vysoko výkonné biele plastické mazivo s obsahom PTFE (teflon), vhodné na mastenie klzných aj valivých ložísk, nábojov, hlavového zloženia, pedálov a pod. Mazivo vyniká veľmi dobrou odolnosťou voči vode a zaisťuje všetkým ložiskám dlhú životnosť.
• Balenie : tuba 100 gr

Olej Chain Juice Dry 130ml

sakldom Skladom (2 Ks)
8,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Prepracovaný (nová receptúra) Juice Lubes Chain Juice Dry sa dostane hlboko do vašej reťaze a usadí sa tam, kde je ho najviac potrebné.

Olej Chain Juice Wax 130ml

sakldom Skladom (13 Ks)
8,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Zabudnite na všetky zlé skúsenosti, ktoré ste možno nazbierali s inými voskami na reťaz. Tento príbeh je iný. Jedná sa o najnovší kúsok v katalógu značky Juice Lubes (prepracovaná receptúra r. 2021). Aplikácia na reťaz je kvapka dlhšia. Samozrejmosťou je pred aplikáciou mať čistú a odmastenú reťaz.