Olej Chain Juice Wax 130ml

8,99 €
S DPH
/ Ks

Zabudnite na všetky zlé skúsenosti, ktoré ste možno nazbierali s inými voskami na reťaz. Tento príbeh je iný. Jedná sa o najnovší kúsok v katalógu značky Juice Lubes (prepracovaná receptúra r. 2021). Aplikácia na reťaz je kvapka dlhšia. Samozrejmosťou je pred aplikáciou mať čistú a odmastenú reťaz.

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
pomoc

Produkt na dotaz?

Sme tu pre Vás

telefon+421 905 674 101 emailobchod@tribosport.sk

sakldom Skladom doprava Objednajte si tento produkt a ešte dnes Vám ho vyexpedujeme.
Dostupnosť:
Na predajni: 13
Skladom u dodávataľa: 0

Dostupná doprava
  • Osobne na predajni Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni Janka Kráľa 45, Zlaté Moravce

  • SPS Adresa 3,90 €
  • Doručenie na Adresu

  • SPS balíkovo 3,90 €
  • Doručenie balíkovo

 

Rýchle dodanie

 

Široký sortiment produktov

 

Rýchly proces reklamácie

 

Vernostný program

 

Spokojní zákazníci

 

Bezpečná online platba

Chain Juice Ceramic je vylepšený lubrikant na reťaz, pri ktorej je použitá špičková technológia v podobe keramických aditív na zlepšenie chodu pri radení. Pri použití Chain Juice Ceramic by ste mali zaznamenať výrazne tichšie, hladšie a ostrejšie radenie.
Keramické aditívum sa chová tak, že na reťazi vytvára mikroskopickú vrstvu, štruktúru, ktorá výrazne obmedzuje kontakt kovu s kovom, a preto zakaždým lepšie radí a to aj pri zábere, kedy by ste vôbec radiť nemali! Poznáte tie momenty, kedy vaša prehadzovačka vylúdi zvuk, pri ktorom sa vám skrúti tvár?
Chain Juice Ceramic taktiež výrazne zvýši životnosť komponentov a chráni proti korózii.
Zabudnite na všetky zlé skúsenosti, ktoré ste možno nazbierali s inými voskami na reťaz. Tento príbeh je iný. Jedná sa o najnovší kúsok v katalógu značky Juice Lubes (prepracovaná receptúra r. 2021). Aplikácia na reťaz je kvapôček dlhší. Samozrejmosťou je pred aplikáciou mať čistú a odmastenú reťaz. Potom nakvapkať článok po článku a nechať chvíľku pôsobiť, aby nosiče dopravili mazaciu zložku hlboko do reťaze. Wax je vhodný do suchých podmienok, ale poradí si, aj keď cestou začne pršať. Oproti Juice Lubes DRY má pridanú hodnotu v tom, že v reťazi vydrží dlhšie a na povrchu sa prejavuje ako suchá a čistá reťaz, ktorá nelepí prach.

Chcete si prečítať ako a čím správne mazať reťaz? - mrknite na článok v našom Journáli: ČÍM MAZAŤ REŤAZ - JUICE LUBES
Stručný a rýchlo dostupný prehľad lubrikantov na reťaz nájdete aj na Instagrame priamo v našom profile vo forme trvalého Stories - @protocycles.

Juice Lubes
EAN
5060268052147
Kód
CJX1

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Čistiaca sada

sakldom Skladom (1 Ks)
21,90 € s DPH/ Ks
oblubene

Vedro so všetkým čo potrebuješ aby si udržal tvoj bicykel čistý a funkčný celú sezónu.

Olej Chain Juice Wet 130ml

sakldom Skladom (2 Ks)
8,99 € s DPH/ Ks
oblubene

Keď je vonku počasie v rozmedzí od vlhkého do monzúnu, potrebujete lubrikant Chain Juice Wet. Počas vývoja bol v Británii dôkladne testovaný tri sezóny, takže vieme, že funguje v hrozných, naozaj hrozných podmienkach.