Koncentrát ENERVITENE SPORT COMP+KOFEÍN 60ml

3,50 €
S DPH
/ Ks

Koncentrát ENERVITENE SPORT COMP+KOFEÍN 60ml

Množstvo
Pridať do obľúbenýcjh
pomoc

Produkt na dotaz?

Sme tu pre Vás

telefon+421 905 674 101 emailobchod@tribosport.sk

na objednavkuNa dotaz
Dostupnosť:
Na predajni: 0
Skladom u dodávataľa: 0

Dostupná doprava
  • Osobne na predajni Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni Janka Kráľa 45, Zlaté Moravce

  • SPS Adresa 3,90 €
  • Doručenie na Adresu

  • SPS balíkovo 3,90 €
  • Doručenie balíkovo

 

Rýchle dodanie

 

Široký sortiment produktov

 

Rýchly proces reklamácie

 

Vernostný program

 

Spokojní zákazníci

 

Bezpečná online platba

Blesková energia pre maximálne využitie vášho potenciálu. Obsahuje špeciálnu zmes maltodextrínu a fruktózy, ktoré v správnom pomere a množstve zlepšia využiteľnosť energie zo sacharidov. Prispievajú tak k optimálnemu využitiu svalového glykogénu pri športovom výkone (oproti rovnakému množstvu len čistej glukózy).
KEDY A AKO POUŽIŤ
- doba nástupu účinku je do 5 minút, doba účinku je 30 minút
- odporúčame užívať v závere pretekov, v prípade krízy alebo pred náročným úsekom
- v prípade krízy alebo náročného úseku je potrebné po 20 minútach užiť ďalší energetický prípravok z dôvodu vyrovnania hladiny krvného cukru napr. Enervitene Sport Gel
PRÍPRAVA
Energetické gély rovnako ako energetické koncentráty odporúčame v našich výživových stratégiách a plánoch používať počas výkonu. To nie je nič nové ani prevratné. Ako to však robiť napríklad počas jazdy na bicykli, aby ste prijali potrebnú dávku energie čo možno najbezpečnejšie? Sú možné dva spôsoby, s ktorými vás teraz bližšie zoznámime:
1. konzumácia koncentrátu alebo gélu primiešaním do nápoja
Zrejme najoptimálnejšie a vďaka tomu aj často používané je vmiešanie koncentrátu alebo gélu do fľaše s vodou. Toto riešenie je ľahko realizovateľné predovšetkým na bicykli, kedy so sebou môžete viezť dve fľaše - v jednej máte iontový nápoj Enervit G šport, ktorý pijete každých 10-15 minút, v druhej potom vo vode rozpustený koncentrát alebo gél, ktoré konzumujete menej často ako ionťák (po 30-45 minútach).
2. konzumácia koncentrátu alebo gélu v originálnom balení
V tomto prípade je vhodné si energetický koncentrát (Enervitene šport koncentrát alebo Enervitene šport competition) pripraviť dopredu pred štartom tak, že odskrutkujete a následne opäť zaskrutkujete viečko koncentrátu, čím porušíte poistku pre ľahšiu manipuláciu s uzáverom počas pretekov.
ÚČINKY
- ideálny pre kvalitné tréningy a súťaže
- obsahuje "rýchlu" energiu (maltodextrín) pre intenzívny pohyb alebo záver pretekov
- sacharidy v kombinácii Enervit C.OX. veľmi účinne bojujú proti únave a vyčerpaniu
- účinky sú ešte umocnené obsahom kofeínu (25 mg v balení)
- praktický a bezpečne uzatvárateľný sáčok
PREDNOSŤ
Rýchle a intenzívne "nakopnutie", ktoré je skutočne cítiť. Vďaka praktickému a bezpečnému obalu s uzáverom je možné príjem jedného koncentrátu rozdeliť na viac dávok v priebehu výkonu.
ZLOŽENIE
Voda, fruktózový sirup (24,5%), maltodextrín (z kukurice) (22,8%), kyselina citrónová, aróma, kofeín (0,035% v g / 100 g; 100 g = 85 ml).
ODPORÚČAME
Enervitene Sport Competition prijatý cca 30 minút pred koncom pretekov nabudí organizmus, oddiali únavu a "vymačká" posledné zvyšky síl.

ENERVIT
EAN
8007640086205
Kód
98236

Produkty v rovnakej kategórii: 10

K4 Power Gel pomaranč-limetka 70g

sakldom Skladom (116 Ks)
2,40 € s DPH/ Ks
oblubene

Energetický gél s unikátnym zložením, ktorý je vhodný aj pre vegánov. K4 Power Gel zabezpečí okamžitý nástup energie, vďaka ľahkému stráveniu je vhodný pred či počas športového výkonu. Má vysoký NO efekt, vybrať si môžete z 2 príchutí.

K4 Power Gel malina-limetka 70g

sakldom Skladom (117 Ks)
2,40 € s DPH/ Ks
oblubene

Energetický gél s unikátnym zložením, ktorý je vhodný aj pre vegánov. K4 Power Gel zabezpečí okamžitý nástup energie, vďaka ľahkému stráveniu je vhodný pred či počas športového výkonu. Má vysoký NO efekt, vybrať si môžete z 2 príchutí.